sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntaishoppailua rautakaupassa

Tänään saatiin kaikki hankinnat tehtyä mitä oltiin laitettukin ostoslistaan. Kaikkiaan rautakauppaan meni 877 €, joka siis sisältää kaiken muun tuolla aiemmassa postauksessani listaamat jutut paitsi lattiamateriaalin, joka oli Wicanderin Oak Shadows korkkivinyyliä. Se maksoi K-raudassa 34,90 €/m² eli siitä siis maksoimme vielä 1890 €. Tämän päivän tehoilu oli kyllä kannattavaa ja kun keskitimme ostokset niin jotain pientä alennustakin saimme, tosin tuo lattiamatsku oli niin edullista jo valmiiksi (ovh taisi olla 60 euron pintaan), etten siitä saanut tingittyä kuin avatun paketin kaupan päälle - kotiinpäin sekin :)

Seuraavat kuluerät ovat ilmalämpöpumpun hankinta asennettuna sekä aidan rakentaminen. Aita tulee olemaan elementtiaitaa, sellaista harmaata metalliaitaa ja ainakin toinen naapureista osallistuu aidan kustannuksiin. Toinen naapuri on vielä kysymättä, mutta varmasti ensi viikolla menemme esittäytymään ja samalla voisimme udella myös kiinnostusta yhteiseen aitaan. Tällä hetkellä tämän "tuntemattoman naapurin" sekä meidän välinen aita on meidän asunnon myyjien rakentama, mutta on jo aikansa elänyt ja vähän vinksallaan. 

Kunnalta olen varmistanut, että voimme rakentaa ilman lupaa alle 180 cm korkean, talon tyyliin sopivan aidan ja meidän talo kun on yli 4 m tiestä, niin vähintään 120 cm korkea aita on tiellepäin jopa pakollinen (rakennusmateriaali vapaa tai sitten puskaa).

Huomenna sitten tapetteja repimään!

2 kommenttia:

  1. moi,

    Saako kysyä mikä K-rauta oli kyseessä? Kävin vantaalla yhdessä katsomassa itsekkin tuota, mutta hinta oli muistaakseni eri...

    thanks

    VastaaPoista
  2. Moi,
    Espoossa Merituulen K-rauta ja siellä on kyllä vielä samaan hintaan saatavilla. Itse menen tänään hakemaan vielä pari laatikkoa niin saadaan keittiön lattiakin tehtyä :)

    VastaaPoista